Voordelen van een snorscooter

Niks is zo heerlijk als lekker rondtoeren op een snorscooter. Maar wat zijn nog eigen de voordelen van een snorretje ten opzichte van een “gewone” scooter? En wat zijn de laatste trends?

De verschillen

Een gewone scooter mag je maximaal 45 kilometer per uur rijden. Met een snorscooter ligt het maximum op 25 kilometer per uur. Het grote voordeel van een snorretje is dat je geen helm hoeft te dragen dit in tegenstelling tot een gewone scooter. Dus geen gedoe met petjes of steeds je haar weer moeten doen. Je herkend een snorretje overigens aan het blauwe kentekenplaatje een gewone scooter heeft een geel kentekenplaat.

Trends

Vespa is wellicht de bekendste en beste snor- en bromfiets maker. Deze fabrikant staat bekend om haar mooie designs en goede kwaliteit. Dit merk komt haast jaarlijks met een nieuw model dat zich steeds weer aanpast aan mode van dat moment. De Primavera is een voorbeeld van de scooter die Vespa uniek maakt. Dit prachtige model ziet er niet alleen mooi uit maar is uitgerust met alles wat een ritje op een scooter prettig maakt. Zo heeft hij niet alleen de kleur die je wilt maar kan er ook een windscherm op worden geplaatst die ervoor zorgt dat je geen vliegjes in je gezicht krijgt en je weinig last hebt van de wind in je gezicht. Vespa gaat ook met haar tijd mee. Zo hebben ze nu de elektrische Elettrica op de markt gebracht. Een snorretje die aangedreven wordt met een elektrische motor. Dan kun je niet alleen lekker rijden maar ben je ook nog eens goed bezig voor het milieu. Met andere woorden wanneer je op zoek bent naar een leuke scooter moet je zeker eens nadenken over dit merk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *