Aluminium jaloezieen kiezen, waar moet ik op letten?

De aluminium jaloezie is geschikt voor elk interieur. Aluminium jaloezieen zijn functioneel en tijdloos. Ze bieden een perfecte lichtregulering en zijn daarbij eenvoudig te bedienen. Aluminium jaloezieen hebben de bijzondere eigenschap ze voor een mooi lichteffect zorgen. De bijzondere lichtinval zorgt voor een behaaglijke ambiance. Mijnblinds.nl levert de mooiste aluminium jaloezieen tegen de laagste prijzen. Ze zijn eenvoudig online te bestellen en worden binnen 10 tot 15 werkdagen op maat geleverd.

Meten is weten

Om een strak en het beste resultaat te bereiken is het juiste meetwerk van groot belang. Daarnaast is het belangrijk rekening te houden met een aantal andere zaken. Bij het plaatsen van de aluminium jaloezieen zult u bijvoorbeeld ook rekening moeten houden met eventuele obstakels, zoals naar binnen draaiende ramen en deuren, uitstekende dievenklauwen en sloten, verwarmingsbuizen en dergelijke.

Plaatsing aluminium jaloezie in of op het kozijn

Bij het plaatsen van de aluminium jaloezieen kunt u ervoor kiezen de jaloezieen in het kozijn (in de dag) of op het kozijn (op de dag) te plaatsen. Maak eerst deze keuze om de juiste breedte en hoogte te aluminium jaloezieen bevestigen aan muurbestellen. Voor het meten in het kozijn (in de dag) meet u voor de breedte tussen het raamkozijn of de muren op drie plaatsen. Noteer de kleinst gemeten maat en trek hier nog een centimeter van af. Dit is de juiste maat voor de breedte voor een plaatsing in het kozijn. Voor de hoogte meet u wederom op drie plaatsen. Kies de kleinst gemeten hoogte. Voor de hoogte wordt geen aftrek van een centimeter gedaan. Kiest u voor een plaatsing op het kozijn? Meet dan de breedte inclusief de gewenste overlapping. Standaard bedraagt die overlapping 5 centimeter aan elke zijde, maar dit kunt u natuurlijk helemaal naar eigen inzicht zelf bepalen. De bestelbreedte is de breedte plus de centimeters van de gewenste overlapping. Met het meten van de hoogte gaat het op precies dezelfde manier als met de breedte. Komt u er zelf niet helemaal uit, dan staat een ervaren medewerker van Mindblinds.nl u graag te woord met persoonlijk advies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *